Monolog : Regina cu coroană din trandafiri cu spini

(”De ce te subestimezi mereu?”)

Pentru ca mereu ce mi-am propus nu a prins viata . Pentru ca ,stau acum in locul ala special din univers ce am vrut sa ti-l arat privind toate galaxiile si dorindu-mi sa fiu cu adevarat fericita . Nu esti langa mine , nu stiu cum de te pot auzi . Ma subestimez pentru ca in perspectiva altora sunt fata stea ,iar eu astept dorinta potrivita .

(” Vei simti si tu accea implinire !”)

Daca as putea masura timpul in univers ,printre noi galaxiile ,ti-as spune ca e noapte si ora 3 dimineata ,iar eu stau si imi plang de mila. Si la propriu si la figurat ,iar prin cap imi trec cuvintele tale. Nu ,nu o sa simt si eu aceea implinire .E foarte simplu de ce , eu nu sunt ca ceilalti ,toata lumea imi sopteste asta , iar tu , nebuloasa ,trebuie sa intelegi ca fiintele vii ca mine indiferent ca as fii umana sau mitica sau fantastica ,oamenii ca mine nu supravietuiesc in lumea asta . Daca tu te gandesti ca esti implinit,gandeste-te ca pentru mine implinirea e un vis ce nu va deveni realitate .

(”Stii ca poti sa imi spui mereu ce te doare ? Sunt aici !”)

Stiu ca esti . Si totusi nu esti ,pentru ca nu imi pot permite sa te intrerup din propria-ti implinire . Tu esti prea ocupat cu gandurile tale incat sa stai sa le asculti pe ale mele ,desi imi inspiri un sentiment familiar , nu pot avea asteptari de la tine . M-ar distruge mai tare decat sunt . E ora 3 dimineata si imi doresc sa fii fericit , iti doresc sa fii fericit in timp ce ma frang in miliarde de particule de ”lacrimi” .

(”Tu nici nu incerci sa accepti realitatea .Esti un copil!”)

Sunt un copil . Ai dreptate ,mai am anii lumina in fata ,si? Daca nu vreau sa accept anumite chestii ,astea nu inseamna ca nu le constientizez . Zici ca imi face bine sa le accept de acum ? Crezi tu ,pur si simplu ar distruge acest special al meu ,esenta mea . Tu asta nu intelegi …

(”Tu nu intelegi ,ai creste asa frumos …”)

Si m-as pierde pe mine , nu imi pot permite asta , Vreau sa fiu cat mai autentica cat inca mai pot ,dupa fie ce o fii. Stii am unele momente cand imi doresc sa fii langa mine ,sa iti pot vedea expresia , sa iti vad partea cea buna . Mi-as dori sa fii langa mine sa ne uitam la galaxii si sa le vedem niste stele . Dar nu poti ,pentru ca inca nu ma vezi regina cu coroană din trandafiri cu spini …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s