Monolog : Trandafir in cosmos

(” Daca mi-as fii ales viata stiam ca tot trandafir as vrea sa fiu !„)

Si corpu-mi e alcatuit din petale si din spini nemilosi. Si frumusetea nu-mi dispare nici dupa soare si nici dupa ploi. Daca mi-as fii ales viata stiam ca tot trandafir as vrea sa fiu . Pierdut in zare , al nemilosului univers ,dar divin .

(”Daca as fii mult mai curajoasa ,as intepa cosmosul cu un spin,asa sunt mai mult miloasa ,il imbat cu parfum divin.„)

Respir oxigen ca orice fiinta vie , imi astampar setea cu apa . Sunt un suflet mic inchis in cochilie ,nu imi gasesc scaparea. Bucur universul cu finetea pielii aproape perfecta , gadil mirosul stelelor , infrumusetez planetele , inchisa pe vecie . Daca as fii mult mai curajoasa ,as intepa cosmosul cu un spin ,asa sunt mai mult miloasa , il imbat cu parfum divin.

(”Daca as putea si merge ,as umbla pe un cer senin , refuzandu-mi soarta , as vrea sa pot sa ma schimb.„)

Daca as putea si merge,as umbla pe un cer senin ,refuzandu-mi soarta ,as vrea sa pot sa ma schimb. Daca as avea picioare as umbla necontenit,as zdrobi pamantul ce m-a inrobit . Daca as avea si maini ,mi-as culege stele si le-as face un sirag mai scump decat cel de margele . Daca as avea gura as saruta si soarele ,sa imi ofere iubirea ce au primit-o si astrele .

(”Daca as fii umana si nu un trandafir cu spini ,as fii mai mult decat atat ,as fii un univers plin de ceea ce lipseste fiintelor asa de vii.„)

Sunt asa invidioasa pe fiintele vii,incat as plati si viata ca sa imi ofer un alt destin . Sunt atat de libere si totusi atat de mult gresesc,nu isi inteleg menirea vietii si o transforma in esec . Daca as fii umana si nu un trandafir cu spini ,as fii mai mult decat atat ,as fii un univers plin de ceea ce le lipseste fiintelor asa de vii.Si totusi daca mi-as fii ales viata stiam ca tot trandafir as vrea sa fiu .

Un gând despre „Monolog : Trandafir in cosmos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s