Monolog: Gravitatie

(”Am invatat sa iubesc din nou , am invatat sa ma iubesc din nou !”)

Cand te-am vazut prima data nu imi pareai printul din povesti sau cel putin nu din povestea mea . Eram o Cenusareasa mai moderna si totusi mai demodata ascunsa in propria mea lume , departe de realitatea dura din care facem amandoi parte . Si cand m-ai descoperit eram doar o umbra , o persoana care se ura prea tare . Nu iti intelegeam principiile ,nu iti intelegeam capriciile si nici scopurile care le aveai cu mine . Si totusi cu tine ,dupa lupta cu balaurul cel rau am ajuns sa iubesc din nou . Am invatat sa iubesc din nou , am invatat sa ma iubesc din nou . Pentru ca asta insemnai tu ,asta inseamnau capriciile , princiipile si scopurile tale . Iti doreai iubire ,respect si afectiune plus sentimentul ala ca na, a venit vremea sa te asezi undeva la locul tau cu cineva care merita cu adevarat . Si pana la urma a fost lung drumul nostru ,caci te-ai lovit de nesiguranta mea ,de geloziile mele repetate in fiecare moment ,dar ai luptat cum nu a facut nimeni niciodata . M-ai facut tu ,pe mine , pe mine cea mai imperfecta persoana sa ma iubesc cu toata fiinta mea . Pentru asta nu am cuvinte sa iti multumesc . Ai dat viata unui intreg Cosmos perfect plin de mine si de tine .

(”Am invatat ce inseamna cuvantul familie si la propriu si la figurat ”)

In bratele tale ma simt acasa , iar in lipsa ta ma simt copilul strazii ,figurant vorbind. Cand plec tot ce vreau e sa iau inapoi racheta ce ma duce inapoi in Cosmosul nostru . Racheta aia care ma duce acasa . Am invatat ce inseamna cuvantul familie si la propriu si la figurat ,caci in ciuda a trecutului meu , tu m-ai invatat ca nu conteaza ce a fost inainte ci ce e acum si ce va fii .Mi-ai inteles friciile , nesiguranta si mi-ai oferit exact ce imi trebuie , o familie , cu care sper ca voi mai calatori in intreg Cosmosul nostru , sa vedem lumea asa cum e ea . Mi-ai oferit gravitatie cand credeam ca sunt pierduta printre constelatii . am invatat ca , cuvintele tata si mama inseamna mai mult decat atat . Probabil cu tine am ajuns la concluzia ca oamenii inseamna mai mult decat atat .

( ”Iubesc cand imi spui : Eminescul meu !” )

Ai fost primul care fata de ceilalti ai dat gravitatie visurilor mele . Fata de ceilalti ai fost primul care imi spunea sa imi urmez visurile, sa lupt pentru ele , sa nu ascult de ceilalti , caci multi ar vrea sa fie in pielea mea sau cel putin in capul meu . Iubesc cand imi spui : Eminescul meu , cand scriu despre ce simt ,despre ce as vrea sa fac sau despre ce as vrea sa fiu . Nu imi spui ca visez prea mult , ca nu sunt decat un vis decat sa fiu mai mult o persoana sau ca in ritmul asta nu o sa ajung sa ma maturizez si sa ajung un om mare . Iubesc cum curios te uiti la fragmente din textele mele ca sa vezi ce mai visez .

(”Te iubesc in ciuda certurilor si contrazicerilor noastre ,pentru ca tu poti trece peste ele si ma inveti si pe mine!” )

Cosmosul nostru nu e un basm perfect unde toate sunt bune si frumoase . In ciuda partilor bune , paradoxal avem si parti rele ,noi ca oamenii ,ca fiinte . Iar tu ma inveti cum sa le asimilez pe toate ,cum sa ajung sa le inteleg ,sa le accept si cum sa trec peste . Daca eu sunt stresul tau ,ei bine tu esti al meu . Iar fara stresul tau parca lipseste ceva , lasi un gol imens in gravitatia noastra . Te iubesc in ciuda certurilor si contrazicerilor noastre ,pentru ca tu poti trece peste ele si ma inveti si pe mine . Imi dai sens mie ,tie , gravitatiei noastre .

(” Te iubesc pentru ca..”)

Te iubesc pentru ca…imi dai iubire . Te iubesc pentru ca…mi-ai oferit un prim an plin de viata .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s