„Funeral face !”

Eram sedată, m-au drogat o zi si o noapte pe motivul ca a doua zi aveam un vizitator, iar in ultimul timp lângă mine doar asa te puteai apropia ,când eram drogata cu tot felul de sedative . Am fost nebună,dar imi plăcea piesa de teatru in care jucam . M-au îmbrăcat în camasa mea de forță, deja avea cusut numele meu pe ea si m-au așezat la masă din sala de vizite . Nu am realizat ca acolo mai era doar aceea masa .

-Iti amintești de mine , am auzit o voce in surdină.

-Depinde, atata timp cât esti personajul bun din piesa mea de teatru ar trebui .

Am nevoie de tine ,stii ,sunt copleșit uneori , ma simt doborât si nu stiu cum să reacționez asupra tuturor măștilor din jurul meu .

-Și eu ce sa mai zic, am întrebat eu in timp ce radeam cu poftă mea nebună , stii ca sunt drogata , stiu cine esti ,dar hai sa iti spun secretul. Tu , tu nu trebuie sa ajungi aici , trebuie sa fii altfel decât a fost nenorocita de mine. Si iti spun cum , viata e un joc , o piesă de teatru . In care toți jucam un rol . Depinde de no i ce personaj suntem , sau cat de afectați ne lăsăm de celelalte personaje, stii ? Toti purtam o mască. Toti avem un interes, dar doar noi alegem cum ii dam viata ,dragul meu prieten . Cand o sa ies aici o sa imi schimb masca , adesea noi personajele bune suntem împinși in propriul întuneric de personajele rele si ramanem niste măști funerale, trăim dar innebunim, nu mai simțim si ne îndepărtăm de tot. Si adesea se intampla asta când ne dăm masca jos in fata persoanelor care nu merita sa vada adevarul . Si stii de ce ? Pentru ca nu il pot accepta . Prietene , asta e secretul , da-ti masca funerala jos si încetează să le înțelegi lor acțiunile, mai bine încearcă să te înțelegi pe tine , încearcă să te accepti pe tine . Pentru toată iubirea si bunătatea mea am ajuns aici ,o fata funerala. De ce e atat de serios ? Nu stiu . Mereu am vrut să fiu acceptată de toți si apreciată sa zică , bă tipa asta poate schimba ceva , ii diferita. Dar stiam ca nu vor accepta asta , învăț sa ma accept pe mine asa cum sunt ,deși sunt numită deformata ca m-am îngrășat, proasta ca iubesc si rea ca sunt buna. E un paradox , doamne ca imi vine sa ma dau cu capul de pereți, sunt al naibi de buna sa inteleg viata si oamenii . Dar nu sunt la fel de buna sa pun in practica . Dacă vreau sa ies de aici trebuie sa ma accept, dar drumul meu spre acceptare ii mai lung ca al tău . Prietene,sper ca te-am ajutat , nici epuizarea fizică nu ajuta , ci meditarea asupra cine esti tu,nu cine vor ei sa fii . Nu te lasa schimbat. Trebuie…

Sa ce ? Raspunde-mi !

– Imi pare rau ,domnule,dar pacienta trebuie sa se întoarcă în camera ei. Stiti e sedată si nu ar trebui sa băgați în seamă ce a zis .

De ce ? Pentru ca va place masca ei funerala si ce ii faceti , ce i-au făcut si cei dinaintea voastră. Sunteti niste personaje negative carora masca funerala face parte din voi.

10 gânduri despre „„Funeral face !”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s