Monolog: Despre liniște

(O zi banala ca oricare alta, doar ca pentru protagonista clepsidra timpului scurge timpul picătură cu picătură, iar dacă stăm bine și privim din perspectivă, putem număra picăturile timpului .)

Azi am ales sa vorbesc despre liniște. Liniștea pe care toți o au dar într-un mod diferit. Pana la urma ce înseamnă liniștea? Pentru unii liniștea înseamnă când își privesc pentru prima data copii în brațe, pentru alți liniștea e când fumează o țigară buna după ce o zi întreagă au muncit și acum fac o pauza , pentru unii înseamnă ca ai scăpat de moarte ,ca sunt pe un pat de spital și răsufla ușurați ca au reușit, pentru alții liniște e când cineva te privește ca și cum tu ai fii centrul universului lui, pentru alți însă liniștea înseamnă și moarte. Dar pentru mine ce înseamnă liniștea?

Cred ca e sentimentul cel mai frumos de pe pământ, în plus nu ești singur, nu te simți în plus și pe lângă asta primești și certitudinea ca ești în siguranță. Liniștea mea în momentul de fata e nebunia , singurătatea, dar sincer vorbind niciodată nu mi-am dorit aceasta liniște. Mi-as dori liniștea ce o au toți, ca cineva îmi zice ca mă iubește și azi și mâine , nu doar azi , pe când mâine nu va exista. Îmi doresc sa simt liniștea când voi avea familia mea , când mi se zice ca pot pleca din acest spital de nebuni și ca m-am făcut bine, sa am liniștea ca cineva mă privește ca și cum eu reprezint tot , dar nu vreau liniște prin moarte . Vreau sa fumez o țigară tare și buna , pentru ca vreau sa o fumez , ca îmi oferă liniște după o zi grea …vreau…

Dar pana atunci mă mulțumesc cu un pahar de apa în haosul ăsta de urlete mute.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s