Monolog: Rege gol

(Sunt sarbatorile , teatrul e parasit ,toata lumea sta alaturi de familie , dar pe scena sta fata cu parul rosu. Vorbea singura exact cum obisnuia sa faca mereu,pana la urma nu era nimeni sa o asculte,sa o ajute ,sa o inteleaga.Si-ar fii aprins o tigara , dar ea nu are voie sa fumeze, a si uitat gustul tigarilor . Doar vorbea , se adresa unui anumit rege , un rege nenorocit si blestemat .)

As da orice sa poti sa ma auzi ,fara sa ma vezi si fara sa te vad,caci te urasc mai mult decat ma urasc pe mine . Dar ura mea ramane doar pentru mine,in timp ce tu cu a ta ma ataci orice ar fii,oriunde as fii , fara macar sa te intrebi oare e vina mea sau e pur si simplu destinul tau care te pune la incercare sau chiar te pedepseste ?! Dar hai da in mine cu propriul tau noroi,nu te opri sa te intrebi oare alte persoane te urasc . Caci la cata ura ai in tine ,doar pe mine ma vezi. Esti un nenorocit ca ma acuzi pe mine pentru ceva ce poate altcineva ti-a facut si fara suparare inchisa aici in propria cusca de nebunie cum as putea sa te atac pe tine daca nu sunt in stare sa ma salvez pe mine? Si vei ramane la fel de nenorocit când vei afla ca nu eu te atac , când vei afla ca eu nu iti vreau raul, las totul pe mana destinului. Caci destinul tau e la fel de nenorocit ca tine. Esti prea lovit de realitate incat nu te ma poti bucura de propriul vis in care esti mare gicolo , mare baiat bun , mare rege,pff si inca ce rege, dupa mine unul gol. Daca as fii in locul tau m-as trezi la realitate ,caci pierdut acolo ,in raiul asternuturilor tale ,cu diavolul langa tine, o sa cazi , o sa cazi in iadul propriei realitati. Nu mai incerca sa gasesti un vinovat pentru propriile tale actiuni,ce dai ,vei primi inapoi.

Tu nu esti o greseala. Stiai ca o faci si totusi ai facut-o. Fara sa ma cunosti ai facut-o . Te minti ca însemn ceva,te minti.De parca nu s-o fii intamplat nimic,m-ai impins din tine .F***! Esti imoral. Esti dezgolit de principii,dar te crezi rege. Ce rege esti tu,mă?Ca daca ai fii rege ,doar gol ai putea sa fii!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s