Monolog : poți vedea drumul infinit?

(Noiembrie, dar unde este acel „noi” din aceasta luna? Iarna e pe cale sa vina și totuși nu vine. Natura încă are viață, iar teatrul prăfuit mișună de bucății de lumina numite oameni. De data asta, pe scena se va reprezenta o sceneta mai speciala , mai reala , mai plina de sentimente. Iar protagonista noastră, ei bine, visează încă la acel „noi” din luna noiembrie. )

Încă mă simt pierduta. Încă mă aflu în întunecatul tău interior . Și încă ard. Căci tu mă fumezi, exact ca pe o țigară fără sfârșit, iar cenușa se împrăștie, undeva în aer. Și tare mi-as dori sa fiu pasarea Phoenix sa pot renaște din propria cenușă. Dar eu doar mă pierd printre încurcatele tale drumuri. Și mereu intru pe un drum scurt și mă afund, mă pierd încercând sa te înțeleg. Și sa mă înțeleg și pe mine. Te temi de mine și eu mă tem de tine . Amândoi ne speriem de noi. Si uite ca e un „noi” în acest noiembrie . Deși e frig , poți vedea drumul infinit(do you see the infinit road)? Eu as zice ca pot . Ieri nu mai e la fel ca azi, azi nu va fii la fel ca mâine și totuși ce va fii?

(Fata face un pas în fata)

Trebuie sa învățăm sa avem curaj sa spunem ce simțim pana nu e prea târziu. Sa învățăm sa recunoaștem și sa arătăm ca ne e dor. Dar dorul nu poate umple o absenta. Iar la final ramai doar cu dorul orice ar fii. Și câteodată regret , de fapt, regret mereu ca nu am fost mai curajoasa și la final de zi și la capăt de drum , mă leg de un fir de speranță, acel dor de tine parcă mă ghidează în întuneric .

(Fata ofteaza)

Însă acum, iți spun pe mai târziu, iar la următorul noiembrie sa fie și un „noi” , unul real și cât se poate de sincer. Îți mulțumesc pentru tragedia din mine , o voi folosi sa o transform în arta .

Do you see the infinit road? Yes, your eyes are this infinit road.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s